Mi az Access? Eszközök és technikák készlete, amelyek lehetővé teszik, hogy megváltoztass bármit, amit nem tudsz megváltoztatni, hogy másféle, könnyed módon teremts meg bármit, amire vágysz.
Mit jelent az Access Consciousness™ ?
Hozzáférés a tudatossághoz, valójában ez a cél, hogy belépj a létező lehetőségekbe, egy ítéletek, korlátozó nézőpontok nélküli világba. Egy olyan valóság megteremtése ahol örömteli és könnyed a létezésed. Gary Dougles 30 évvel ezelőtt alapította Access Consciousness™ ma már a világ 170 országában több mint 3000Bars Facilitátor által elérhető számodra, ha választod. Dr Dain Heer társalapítója az Consciousness™ – nek, az ő élete gyökeresen változott meg amikor 15 évvel ezelőtt megismerte az Access eszközeit.
Az Access célja az, hogy megerősítsen a saját tudásodban.

Milyen lenne egy ítélkezések nélküli világban élni?  Nézd meg a videót, válaszd hozzá a magyar feliratot!

A következő videó a kedvencem. A Szavakon túl. Választhatod  Magyar felirattal is.

Nem kell semmilyen dogmát követned, nem kell megszabadulnod attól, ami működik neked az életedben. Ezt csak hozzáadod, hogy jobbként, könnyebbként és bulisabbként teremthesd meg. Mindig kövesd ami neked működik! Ez az ami a legjobban tetszik nekem benne. Nem kell elhinni semmit, sőt a legjobb ha mindenre rákérdezel, hogy neked milyen, neked mi igaz!

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget