Mi az Access Bars®?

Mi a csuda az az Access Bars®?
Manapság egyre jobban elterjedtek olyan módszerek, melyek segítenek abban, hogy jobban érezzük magunkat, megszabadítsuk elménket mindenféle kínzó, összezavaró gondolattól. Mindent elkövetünk, hogy jobban, könnyedebben, stressz mentesen létezzünk. Számos lehetőség közül válogatva talán az egyik legkönnyebb, legegyszerűbb és a leghatékonyabb módszer az Access Bars®.
Külső szemlélőként azt látod, hogy aki épp Bars kezelést kap fekszik egy masszázságyon és aki a kezelést adja, a fejen meghatározott pontokat érint. Úgy tűnhet, hogy ez valamiféle testi gyógyítás vagy energia adás, fejmasszázs vagy akupunktura. Nem, valójában ezek egyike sem. Bővebb információért nézd meg a videót! Magyar felirattal is választhatod.
Amikor a gondolataiddal, érzelmeiddel elkülönülést hozol létre és megteremted a falakat magad köré, megszakítod a befogadás alapvető képességét.
A fejeden lévő Bars pontok érintésével elektromos kisülések történnek és ezáltal az elkülönülések szétoszlanak.
Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.
Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal örömtelin és könnyedén működhess.
Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett megtörve?
Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál. Hajlandó lennél most mindezeket elengedni?
Elég bátor vagy hozzá, hogy kikapcsolj az automata üzemmódból és megváltoztasd az életed, a jövőd lehetőségeit? Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

Ha kipróbálnál egy Bars kezelést kérj időpontot! Válaszhatod Gödöllőn, Budapesten.

Kezelés időtartalma beszélgetéssel 1,5 óra.
Hozzájárulásod: 15.000 Ft.
16 éven aluliaknak ingyenes ( kb 40 perc)
16 -18 éveseknek 50% kedvezmény!

Ha választod akkor hívj: 06704285245
vagy küld el az alábbi ürlapot nekem!

11 + 5 =

Az Access Bars® tanfolyamról:

Ha megtanulnád ezt az egyedülálló technikát azt is választhatod. Rendszeresen tartok tanfolyamokat Gödöllőn, Budapesten. Megfelelő létszám esetén egyeztetéssel bárhol az országban.
Mit tanulunk ilyenkor? Hogyan képzeld el milyen egy Access Bars® tanfolyam?
Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami korlátoz téged, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.
Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed? Nézd meg a videót, válaszd a magyar feliratot!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el/befogadni és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod az Access Bars®-t, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!
Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik és könnyedén valami nagyszerűbbé válik!
Mire jó ez neked?
A Bars® olyan technika, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni az életben, másképp, mint ahogyan eddig tettük és másképp, úgy ahogyan csak szeretnénk.
Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel működünk, ezáltal megszakítjuk a befogadást. A Bars® lehetőséget ad arra, hogy egyre több mindent tudj befogadni és elfogadni. A Bars® a merevlemez a számítógéped adatbankjában, mindent itt raktároztál el és ezekből az elraktározott információkból működsz. Ez a kezelés segít, hogy töröld a “nemkívánatos” fájljaidat és lehetőséget ad az egész életed megváltoztatására.
Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több!
Mi az, amin változtatnál az életedben? Kapcsolatod másokkal? Vagy önmagaddal? Egészség? Pénz? Szex? Vagy valami egészen más?
A legszuperebb benne az, hogy ahogyan te változol, a környezeted is elkezd veled együtt változni és ez az, amit mindig is szerettél volna, csak másképp! Mi lenne, ha azt választanád, hogy elkezdesz Te lenni és ezzel nem csak magadnak, hanem a körülötted lévőknek is és az egész bolygónak is egy könnyedebb, örömtelibb és ragyogóbb életet és létezést teremtesz? Hajlandó lennél te magad lenni ez az ajándék?
A tanfolyamon nemcsak az Access Bars® energetikai kezelést sajátíthatod el, hanem szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket kapsz arra, hogy éppen olyan mértékű változások történjenek az életedben, amelyeket szívesen választanál. A kurzus során 2 kezelést kapsz, 2 kezelés adsz. A kezelések után “kiürül” a fejed, eltűnnek a kavargó gondolatok és megújulsz. Mi van akkor, ha senkire nincs szükséged, aki válaszokat ad, hanem inkább néhány kérdésre, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy tudd, hogy tudod? Mekkora lehetőségeket teremtene ez az életedben? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót a változás felé?

A tanfolyam 1 napos. Befektetés önmagadba 63.000 Ft
16 éven aluliaknak egy kisérő felnőttel ingyenes.
16-18 éves fiataloknak 50% kedvezmény! 31.500 Ft.
Hívj, ha választod nézzük mikor lesz a neked megfelelő időpont!
06704285245

A viedóban egy Access Bars kezelést befogadó személy agyán végzett felmérések tudományosan is bizonyítják a hatást. Magyar felirat is választható!

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget