Lehetőségek szimfóniája (SOP) – haladó kezelés 

A szimfónia kezelések energetikai fejlődésről és változásról szólnak, amelyek invitálni tudnak arra, hogy nyílj meg egy teljesen más ÉLÉSRE. Mindenkinek egyedi képessége van az energia befogadására és ajándékozáshoz, és egy Szimfónia Kezelés lehetővé teszi számodra, hogy hozzáférj ahhoz, ami igaz számodra és a testednek. A Szimfónia kezelések az Access Consciousness eszközein és Dr. Dain Heer által megteremtett energetikai transzformációs munkán alapulnak. A Lehetőségek szimfóniája (SOP) egy varázslatnak tűnő valós lehetőség. Olyan energetikai-, tudati kezelés, ahol olyan páncélok törhetnek fel, amelyek létéről talán nem is tudtál, s olyan lehetőségek, képességek kerülhetnek felszínre, amikre nem is számítasz.
A történések értelmezhetetlenek. 

 

DE A CSODA MEGTÖRTÉNIK.
Készen állsz arra, hogy megleld azt az energiát, aki valóban TE VAGY?
Tudod, hogy fantasztikus, óriási csoda, ajándék vagy, aki képes megváltoztatni a világot, az egész bolygót?
Most van itt az ideje, hogy belépj egy teljesen más valóságba?
Most van itt az ideje, hogy belépj a tudatosságba, ami valóban lehetséges számodra?
Most van itt az ideje, hogy megváltoztasd a világot?
A Lehetőségek szimfóniája egy óriási energetikai átalakulási folyamat, segít felnyitni a teret, hogy meglásd végtelen lehetőségeidet.

Olyan energiákat kezdesz el megtestesíteni és befogadni, amikről mindig tudtad, hogy lehetségesek, de nem fértél hozzájuk előtte. Felfedezed, hogy többé nem kell elrejtened magad, elválni magadtól, szembefordulni azzal, ami működne neked, amiről tudod, hogy neked igaz. Azáltal, hogy ezzé az energiává válsz, azzal, hogy önmagad vagy, megváltoztatsz mindent: a bolygót, az életedet és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz.
Mi más lehetséges akkor?  Hajlandó lennél egy kalandba belevágni és kideríteni, hogy ez milyen neked? Ez csak a kezdete valami sokkal hatalmasabbnak, amit valaha el mertél képzelni… KÉSZEN ÁLLSZ? HOGY LEHET MÉG ENNÉL IS JOBB? Az én életemet Dr Dain Heer hamburgi haladó SOP képzése lényegesen megváltoztatta.
Megengeded most Önmagadért?
Értéke nem mérhető, befektetésed Önmagadba, privát kezelés díja : 30.000 Ft, időtartama kb 1 óra. Bejelentkezés szükséges, telefonon +36704285245 vagy emailben goldissimo kukac goldissimo.hu.

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget