Látás helyreállítása Access energetikai testkezelés képzés

Kinek a szemén keresztül nézed a világot? Hányféle vakfoltot teremtesz, hogy ne kelljen egészben látni …? Kinek a szemlélete határozza meg életedet? Milyen fátylakat használsz, hogy ne lásd meg az éle(se)ket? Mi van, ha magadat, ha a magadét választod? Mi történik, ha vállalod?…. egy kis tisztán látás? talán a szemüveg sem kell annyira? Tested hol raktározott el jelzéseket a megélt, átvett, látottak miatt? Mekkora változást hozhat életedben? Mennyi minden van, amit egyszerűen nem akarunk, észre venni ezért arra utasítjuk a szemünket, hogy azokat ne lássa meg soha? A szemünk, ami nemcsak a lélek tükre, hanem ablak a világra nem csak kifelé néz, hanem befelé is nyel.

A test és a saját tudatosságunkkal, ráláthatunk olyan dolgokra ami hatással lehet a szemünk állapotára. Arcüreg és homloküregre is hathat. Mi lehetséges?

Értéke, amit befektetsz : 24.000 Ft.
Előfeltétele nincs, oklevelet kapsz és kezelője leszel ennek az energiának, testkezelésnek. Bejelentkezés szükséges! Birkás Gabriella: +36704285245
goldissimo kukac goldissimo.hu

A következő lehetőség:

 

Mire jó egy-egy Access Testkezelés energia? A testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak. Kikulcsolnak a testből benragadt energiákat. A testkezelés feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól. Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra. Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra. Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz. Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót. A sokféle kezelés rengeteg változásra, váratlan megkönnyebbülésre ad lehetőséget. Általában ez sokkal több, mint amit egy-egy testkezelés energiájáról előzetesen leírunk, sokkal több hatás lehetséges a már ismert működésnél! Mindenkinél más és más lehetőségek működhetnek akár alkalomról alkalomra! Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudj. Mi van, ha annak, amit érzékelsz, 98%-a nem hozzád tartozik? Mi van, ha minden, amit a testedbe rögzítettél, elhitt és bevett nézőpontjaid/ítéleteid eredménye? S mi van, ha mindez megváltoztatható? A testkezelések minden embernél máshogy működnek. Gary néhány testkezelésről egy szót sem ír, hogy az ismeret nehogy elvárássá váljon, s nehogy beragasszon olyan dolgokat, amiket amúgy nehézség nélkül elengedne a tested. Érdemes avval a kérdéssel, szándékkal, a gyerek kíváncsiságával lefeküdni a kezeléshez: Mi minden lehetséges?

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget