Elérhetőség:

Birkás Gabriella
Access Bars®, Body®, Facelift® Facilitátor

Access Body® kezelő, ESSE kezelő, Sedona elengedések, Alkímia, Mátrix energetikai kezelések

06704285245

goldissimo@goldissimo.hu

Kérdésed van, időpontot szeretnél? Hívj, írj vagy vedd fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével!

15 + 2 =

Bemutatkozás:

Keskenyné Birkás Gabriella vagyok. Lassan 5 éve Gödöllőn élek a családommal. 10 éve a Goldissimo kft. ügyvezető tulajdonosaként, tartóssá tett virágok forgalmazásával foglalkozom (www.LoveRose.hu). Gyerekkorom óta keresem az alternatív megoldásokat. Mindig is érdekelt, hogyan lehet valami könnyebb, örömtelibb. Sok sok módszert megismertem és elsajátítottam. De valahogy mindig ahogy változtam, ahogy változott körülöttem minden újabb és újabb lehetőségek után kutattam.

Így találtam rá az Access Consciousness™ (hozzáférés a tudatossághoz) eszközeire.

Ezek közül is először az Access Bars® kezelésre. Annyira megszerettem, hogy szenvedélyesen bele vetettem magam ennek megismerésébe. Közben rájöttem, hogy önmagam megismerésére találtam. Annyira egyszerű és könnyen elsajátítható, könnyedén alkalmazható dolog ez és mégis akkora változást lehet vele elérni, hogy szinte hihetetlen.
Először arra gondoltam, milyen jó lesz, hogy Bars® kezeléseket adhatok a férjemnek, a lányaimnak. Aztán rájöttem, hogy kapni csereberélni is nagyon jó. Ahogy egyre több tapasztalatom lett elhatároztam, hogy Bars Facilitátor leszek, hogy másoknak is lehetőséget teremtsek, az Access Bars® technika elsajátítására.
Ahogy több és több nézőpontot sikerült elengednem, törölnöm felbukkantak, megnyíltak az életemben olyan lehetőségek, amelyekre eddig nem is gondoltam. Ezek a lehetőségek választásra sarkaltak, és folyamatos választásra invitálnak most is. Kíváncsivá váltam mi lehetséges még, és elvégeztem számos tanfolyamot. Elsajátítottam több mint 60 féle Access testkezelést, amelyek energetikailag óriási hozzájárulások ahhoz, hogy a testek jobban tudjanak működni. Betegségek, fájdalmak múlnak el. Csodába illő változásokat tapasztalva, generálva.
Dr Glenna Rice Esse testkezelés tanfolyama után jött a felismerés, hogy ez az, amit mindig is szerettem volna csinálni. Ez egy csodás energia, amivel a testet behálózó kötőszövetben hozunk létre változásokat.
Időközben aztán felfedeztem, számomra eddig ismeretlen, gondosan rejtegetett képességeimből néhányat. 
Pl. Új világ nyílt meg a Beszélgetések az Entitásokkal képzés után, aminek a haladó kurzusát is elvégeztem Shanon O’Hara facilitálásával Bécsben.

Azon tűnődöm, vajon milyen hozzájárulás lehetek, mi az amit tehetek, hogy a lehető legnagyobb változást generáljam az életünkben? A fent említettek mindegyikéről olvashatsz bővebben itt az oldalon, vagy/ és megtapasztalhatod, ha felkeresel.

Rendszeresen tartok kipróbálási lehetőségeket, tanfolyamokat, előadásokat, amiről itt vagy a facebook csoportban hírt adok. 
Köszönöm a figyelmed és remélem hamarosan megismerjük egymást!
Bejelentkezés:
Keskenyné Birkás Gabriella
06704285245
goldissimo@goldissimo.hu

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget