Strukturális Megtestesülés Energetikai Szintézise (Energetic Synthesis of Structural Embodiment – ESSE) egy egyedi testkezelés, mely az Access Consciousness® eszközeit és testkezeléseit kombinálja kézrátételes technikákkal és a test minden centiméterében jelenlévő kötőszövetet célozza. Suzy Godsey lovak gyógyítása közben fedezte fel ezt az energiát, amit aztánDr Glenna Rice hozzájárulásával fejlesztettek tovább, hogy fantasztikus hatását mi is élvezzük.
Az ESSE úgy lett megalkotva, hogy a test felépítésében és formájában változásokat hozzon létre, amely a mozgás, funkció és energetikai testekkel kapcsolatban könnyedséget jelent. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a kötőszövet reagál a kérdésekre.
Az ESSE testkezelés a kötőszövet (fascia) változását facilitálja sejtszinttől a nagyobb szervrendszerekig. Az ESSE-t akár mélyszöveti energetikai  munkának is felfoghatjuk, mely összekapcsolódik a test változását mikroszkópikustól makroszkópikus szintig megvalósító mozgásokkal.

„Az ESSE lebontja az ítélet ragasztóit, ami minden dolgot korlátozásban tart és a testet fájdalomban.” Gary Douglas

Az ESSE kezelés során a kötőszövet változik, újrarendeződik annak függvényében, amit megkíván tőle a test.
A traumák, az öregedés, az ítélkezések és fix nézőpontok hatására a fascia (kötőszövet) megvastagszik, letapad és kötöttségeket hoz létre. A kezeléssel ezek elengedésre kerülnek, feloldódnak. A test lehetőséget kap arra, hogy újrarendeződjön, ezzel könnyedebb mozgás, csökkentett fájdalomérzetet, jobb testtartás jöhet létre.
Az ESSE segít helyreállítani a műtétek, sérülések, sokkok okozta blokkokat, felolvasztja a beragadásokat, feszültségeket.
Egy kezelés akár több napig is zajlik a testben.
A változások megdöbbentőek akkor is, ha konkrét probléma oldódik, s akkor is jól érzékelhető a változás, a megkönnyebbülés, ha nem meghatározott fájdalmon dolgozunk.

A kezelés ára: 18.000 Ft 

Időtartalma kb. 1,5 óra.

Kérj időpontot, hívj vagy írj az űrlap segítségével!
06704285245

11 + 10 =

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget