Zsírsejtek eltörlése, Access energetikai testkezelés képzés

Nagyon érdekes testkezelés képzésre szeretnélek invitálni! Érdekes, mert látszólag egy trendi, kényelmes, fogyókúrás lehetőség, azonban sokkal többről van szó.

Mi történik ez alatt a 4 óra alatt?

Az Access Consciousness (hozzáférés a tudatossághoz) több mint 60 féle testkezelés energiát kínál nekünk. Ebből az egyik a Zsírsejtek eltörlése nevet kapta. Ezen a tanfolyamom megtanulod behívni ezt az energiát és elsajátíthatod azokat a kézrátételes pozíciókat, ahol ezt az energiát futtatjuk. Egy kezelést kapsz és egy kezelést adsz. A tanfolyam elvégzése után oklevelet adok, regisztrálva leszel egy nemzetközi adatbázisban, ami után hivatalosan végezhetsz ilyen kezeléseket, bővítve ezzel praxisod, vagy futtathatod magadon az energiát élvezve annak minden áldásos hatását!

Miben más ez, mint a legtöbb fogyókúrás módszer?

Mindenben…. Jelenleg még, én magam is túlsúlyos vagyok. Lassan eljutottam oda, hogy mindenféle diétát, mozgást (igen évekig aerobikoztam és kondi terembe jártam) kipróbáltam, sok siker és számos kudarc kíséretében. Ami mostanra nyomot hagyott a testemen. 

Az Access Consciousness testkezelései, így a Zsírsejtek eltörlése tápláló, finom energiái invitálják a testet arra, hogy mi más lehetséges? A kezelés közben felbukkanhatnak különböző nézőpontok, hiedelmek, amelyek hozzásegítettek a jelenlegi állapothoz. Ezekre ránézve, kérdésekkel felbukkanhatnak azok a lehetőségek, amik neked igazak ahhoz, hogy a tested elérje azt a formát, amilyen szeretne lenni. Igen. Az energiák, a kérdések hatására éberebbek leszünk testünk jelzéseire, megindul egyfajta kommunikáció a test és a végtelen lény, vagyis te közötted. Éber leszel arra, hogy mi az a mozgás, melyek azok az ételek, amik táplálóak, hatékonyak számodra. Én nem mondom meg, hogy mit, mennyit kellene enned, mit és mennyit kellene edzened. Persze ha felbukkan valami, ami örömteli és könnyed számodra, akkor csak bíztatlak, hogy kövesd az energiát és válaszd! Így fog dinamikusan, teljes könnyedséggel változni a kapcsolatod a testeddel, leomlanak az ítéletek által felhúzott falak, s leszel befogadó, örömteli, ragyogó!

Miben lehetek hozzájárulás neked? Gary M Douglas az Access Consciousness teremtője azt javasolta, hogy ha valamely élettetrületen elakadást tapasztalok vagy szeretnék nagyobb könnyedséget, változást, akkor tartsak tanfolyamokat, képzéseket, kezeléseket a témában. Valószínű akad számos hasonló nézőpontunk, (nézőpontjaink összessége teremti a valóságunkat) amire együtt ránézve, azokat törölve megszabadítjuk testünket a zsírsejtektől. Kíváncsian várom kik azok akik választják? Mi lehetséges most amire még eddig nem is gondoltunk?

Kérheted tőlem ezt a tanfolyamot, hogy közösen találjunk egy megfelelő időpontot, vagy nézd meg mikor lesz a következő itt!

Kérhetsz facilitálásal egybekötött, privát kezelést is, amelyről bővebb információt itt találsz!

Mi más lehetséges?

Amikor felteszed a kérdést, hogy “Mi más lehetséges?” valójában elindítasz egy párbeszédet az Univerzummal. Elhagyod az adott szituációval kapcsolatos limitált, korlátozott nézőpontodat és készen állsz, hogy megváltoztasd a valóságodat, hogy megnyílj más lehetőségek felé. Ez a végtelen lehetőségek tere. Azelőtt a dolog megmutatkozásának csupán egy lehetséges módjára voltál éber, s most hirtelen azon kapod magad, hogy hozzáférsz az univerzum minden egyes molekulájának tudatosságához.

Mikor megkérdezed, hogy “Mi más lehetséges?” azzal a lehetőségek végtelen sora tud újra megmutatkozni. Egyszerre csak kilépsz az itélkezések, elvárások, kivetítések és nézőpontok teréből  és megkezdődhet pl. a gyógyulás folyamata, megoldódhatnak a problémák.

Vajon léteznek szellemek?

Ez egy olyan kérdés, amit szinte már mindenki feltett az élete során legalább egyszer. Függetlenül attól, hogy látta – e a Ghost című filmet Patrik Swayze és Demi Moore főszereplésével, vagy csak egyszerűen kíváncsi.
Mi van, ha erre a kérdésre létezik olyan válasz is, amit ez idáig még senki sem mondott?

Te mit gondolsz? A szellemek félelmetesek, bántani akarnak és kísértenek? Esetleg eszedbe jutott már, hogy egy napon te is szellem leszel, egy olyan üzenettel, amit senki nem fog hallani?
Fogadjunk, hogy most azon tűnődsz, hogy e két lehetőség közül melyik a félelmetesebb?

Lazulj el!
Mi van, ha egyik lehetőségnek sem kell lennie?
Az van, hogy nem tanították meg nekünk, hogy a szellemek vagy entitások alapvetően ugyanazok, mint az emberek, csak test nélkül. Vannak okosak, vannak hülyék, kedvesek, drog függőek, józanok és egyszerűen zavarosak és fogalmuk sincs, mit csinálnak az idejük 99,9%-ban. Azt sem tanították meg nekünk, hogy tökéletesen képesek vagyunk velük foglalkozni. A legtöbbet könnyű kezelni, de vannak olyanok, akik kihívást jelentenek, és inspirálnak arra, hogy éberebben, tudatosabban létezzünk, mint eddig.
Tehát úgy tűnik ez az a szellemvilág, amit a legtöbben gondolnak…
De mi lenne, ha kibővítenénk tudásunkat a lények azon finomabb területeire, amelyek az állatok, növények és fák természetes világára vonatkoznak? Sétáltál már az erdőben, gondokokat és problémákat hátra hagyva, céltalanul? Észrevetted, hogy a levegő él, hogy szikrázik a patak vize? Amikor falak nélkül, egységben a természettel létezünk, elnyerjük a természet szellemeinek varázsát, amely mindennap virágzik, ragyog és ajándékoz azoknak, akik ezt hajlandóak befogadni. Ha hajlandó vagy a szellemvilágtól befogadni, akkor te is többé válsz.
Még mindig kíváncsi vagy, hogy a szellemek valóságosak e? Éber vagy valamire, érzékelsz valamit, de bizonytalan vagy, hogy mi az?
Hívj vagy írj és nézzünk rá együtt!
Milyen hozzájárulás lehetek, hogy könnyedséget tapasztalj a szellemvilág lényeivel? Az entitás facilitálás 10.000 Ft / óra.
Az írást inspirálta: https://www.talktotheentities.com/english/are-ghosts-real/
Mások útjainak és valóságának leutánzásának az eltörlése

Mások útjainak és valóságának leutánzásának az eltörlése

Mi lenne, ha fel tudnád számolni a korlátokat, amiket bezártál a testedbe? Mi lenne, ha könnyedséget, örömöt és egységet élnél meg a testeddel, túl azon, amit lehetségesnek tartottál? Hajlandó lennél felfedezni ezeket a lehetőségeket?

Mennyit küszködsz azzal, hogy valami mást teremts meg és mégis ugyanazokat a köröket futod, csak más formában? Kinek a valóságát/életét éled ilyenkor?
Hányszor próbáltad megérteni, a mélyére ásni, hogy miért van ez így?
Hogyan tudod ezt megváltoztatni?
Ennek egyik egyszerű eszköze a Mimikri energetikai testkezelés, ami azt változtatja meg, ahol valaki más valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket (nem tudatosan), ahelyett, hogy a saját választásaink alapján teremtettük volna azt. Ezeket bezártad a testedbe, próbáltad megérteni és lehet, hogy azóta is folyamatosan csinálod..

Mi lenne, ha ezeket a blokkokat, korlátozásokat feloldanád a testedben?
Mit teremtene ez az életedben, a testedben, a környezetedben és a világban?
Hajlandó lennél felfedezni ezt a lehetőséget?

A kezelés ruhában, masszázságyon fekve  történik.

Az időtartalma 90 perc, ára 9.500 Ft.

Hívj vagy írj és kérj időpontot! 06704285245 goldissimo@goldissimo.hu

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget