Szabadulj ki a bántalmazás börtönéből!

Bántalmazás oldása

Hányféleképpen bántalmaztak életedben?
Hány ember gondját-baját vetted át – bántalmazva magad -, hogy neki könnyebb legyen?
Tested mennyi mindenre emlékszik a bántalmazásokból,
amikre Te már nem is gondolnál?
Mennyi élethelyzeted lehetőségeit csökkentik
a megéltek miatti félelmek?
Rengeteg bántalmazás van jelen a világunkban. Ezek egy részét képesek vagyunk azonosítani, más részét észre sem vesszük, fel sem tűnik, hogy bántalmazás lenne, mivel annyira megszokott. Nagyon sokan nem is gondolják, hogy valaha ők is bántalmazva lettek volna: ez lehet fizikai, mentális, érzelmi, pénzügyi, spirituális.
A bántalmazás az ítélkezéssel kezdődik.
Gary Douglas (Access Consciousness teremtője) kidolgozott több módszert is annak a feloldására, amilyen nyomot hagyott bennünk a bántalmazás. Ennek az első része a pszichológiai nézőpont feloldása.

Minden olyan nézőpont, ami alapján áldozatnak tekintjük magunkat, feloldandó, hogy visszanyerjük azt a nézőpontot, hogy mi vagyunk az életélményünk teremtői. A második, fontos lépés a pszichológiai nézőpont kitisztítása után, hogy a testedből is feloldjuk a bántalmazás nyomait. Ezzel olyan békét élhetsz meg, ami eddig elérhetetlennek tűnt. Kiszedi a testből az adrenalin vezérelt állandó készültség kényszerét. Nem csak a közvetlen fizikai bántalmazás maradványait, hanem minden szorongó nézőpont nyomait is oldja. Ehhez van egy segítség: Gary előadása, ami ugyan egyelőre csak angolul érhető el, de folyamatosan lejátszva, legalább 30 alkalommal meghallgatva energetikailag kitisztít rengeteg dolgot.
Ez elérhető, 22,75 dollárért Itt tudod megvásárolni!

E hanganyag 30-szori meghallgatása elengedhetetlen feltétele a bántalmazás oldás kezelésnek!

Milyen hozzájárulás lehetek, ha szeretnél a bántalmazás, a szorongás lenyomataitól, megszabadulni? Tedd fel a kérdéseidet, írj az űrlap segítségével vagy hívj!

Hozzájárulásod, az oldáshoz, befektetésed, hogy az életed a szabad, könnyed legyen végre: 30.000 Ft

 

2 + 12 =

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget