Az Access Bars® kezelésről,

ennyire egyszerű is lehet?

 

Hányféle módon próbáltál már változtatni az életed dolgain?
Működött ez neked?

Nem?

Akkor hajlandó lennél-e most valami MÁSt választani?
Mi van, ha ez akár könnyű is lehet?
Mi van, ha sem másokat, sem magadat nem kell megítélni, bírálni hozzá?

 

 

 

A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a fejeden lévő 32 (Bar)pont gyengéd érintésével elengedhetsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el/befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, berögződések amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni?
És szeretnél képessé válni BÁRMIT könnyedén, örömmel fogadni?
A Bárok futtatása gyengéd, tápláló, megnyugtató, lazító folyamat, amelynek során könnyedén képesek vagyunk törölni, feloldani, szétoszlatni a saját magunk által felvállalt korlátozásokat, amennyiben készen állunk a változásra. Ilyenek témák lehetnek többek között: a kontroll, a pénz, a kreativitás, az öröm, a test, a szexualitás, a kapcsolat, a kommunikáció, a remények, az álmok, a gyógyítás stb.

A BARS® kezelések jól alkalmazhatók többek között:

* félelem, szorongás csökkentésére
* stressz csökkentése, az elme tisztítására
* gyermekeknek vizsgák, felelések előtti idegesség oldására
* Hiperaktív, figyelemzavaros, “kezelhetetlen” személyek (ADHD) esetén
* alvásminőség javításában
* másállapot megélésében
* mély relaxáció elősegítésében
* a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátak feloszlatásában
* fokozza a képességet új lehetőségek teremtésére az élet minden területén
* megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel
* és mi minden lehetséges még?

Manapság egyre jobban elterjedtek olyan módszerek, melyek segítenek abban, hogy jobban érezzük magunkat, megszabadítsuk elménket mindenféle kínzó, összezavaró gondolattól. Mindent elkövetünk, hogy jobban, könnyedebben, stressz mentesen létezzünk. Számos lehetőség közül válogatva talán az egyik legkönnyebb, legegyszerűbb és a leghatékonyabb módszer az Access Bars®.
Külső szemlélőként azt látod, hogy aki épp Bars® kezelést kap, fekszik egy masszázságyon és aki a kezelést adja, a fejen meghatározott pontokat érint. Úgy tűnhet, hogy ez valamiféle testi gyógyítás vagy energia adás, fejmasszázs vagy akupunktura. Nem, valójában ezek egyike sem. Bővebb információért nézd meg a videót! Magyar felirattal is választhatod.

Amikor a gondolataiddal, érzelmeiddel elkülönülést hozol létre és megteremted a falakat magad köré, megszakítod a befogadás alapvető képességét.
A fejeden lévő Bars® pontok érintésével elektromos kisülések történnek és ezáltal az elkülönülések szétoszlanak.
Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.
Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal örömtelin és könnyedén működhess.
Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett megtörve?
Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál. Hajlandó lennél most mindezeket elengedni?
Elég bátor vagy hozzá, hogy kikapcsolj az automata üzemmódból és megváltoztasd az életed, a jövőd lehetőségeit? Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

Ha kipróbálnál egy Bars® kezelést kérj időpontot! Válaszhatod Gödöllőn, Budapesten.
Kezelés időtartalma beszélgetéssel 1,5 óra.
Hozzájárulásod: 15.000 Ft.
16 éven aluliaknak ingyenes ( kb 40 perc)
16 -18 éveseknek 50% kedvezmény!
Ha választod akkor hívj: 06704285245
vagy küld el az alábbi ürlapot nekem!

2 + 6 =

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget