Access Facelift® – fiatalítás és energetikai ránctalanítás,
egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit fordítja vissza az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.
Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet!
Egy fantasztikus energia, amit habár az arcon és a dekoltázson végzünk, nem csak ott hat. Külsőleg visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, belsőleg pedig oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatnak a külső megjelenésünkre is. Komplex hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig több kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el. HOGYAN HAT?
Ehhez az energetikai kezeléshez semmilyen vegyi anyagot nem kell igénybe venni.
Közel 90-féle különböző energiát használ, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testedet sejtszinten.
Visszaalakítja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújít, rugalmasabbá tesz. Életed mekkora területeit szabadíthatja fel ez az energia? Mi mindent rejtegetnek ráncaid? 

Ez egy olyan csoda eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon, hat az egész testre, látásra, akár a fogsorodra – lehet, még a fogcsikorgatásodnak is vége lesz?
…és még mi minden lehetséges? Mi mindent veszthetsz el a ráncaidon kívül? A képzésen kétféle módon tanulod meg futtatni az energiákat. Hihetetlen élmény…. Jössz? Kipróbálod?  Közelgő lehetőségek:

Szépségiparban dolgozóknak különös ajándék. Hogy tudod beépíteni a munkádba? Mi minden ajándékát élvezheted Te is?

Befektetésed: 55.000 Ft 15 éves korig ingyen, 19 éves korig 50% -os kedvezmény!
A képzésen kapsz egy kézikönyvet, valamint egy nemzetközileg regisztrált oklevelet!

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges! Kérlek írj vagy hívj!
Keskenyné Birkás Gabriella:
info.goldissimo@gmail.com
+36704285245

f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget