Ez egy olyan kérdés, amit szinte már mindenki feltett az élete során legalább egyszer. Függetlenül attól, hogy látta – e a Ghost című filmet Patrik Swayze és Demi Moore főszereplésével, vagy csak egyszerűen kíváncsi.
Mi van, ha erre a kérdésre létezik olyan válasz is, amit ez idáig még senki sem mondott?

Te mit gondolsz? A szellemek félelmetesek, bántani akarnak és kísértenek? Esetleg eszedbe jutott már, hogy egy napon te is szellem leszel, egy olyan üzenettel, amit senki nem fog hallani?
Fogadjunk, hogy most azon tűnődsz, hogy e két lehetőség közül melyik a félelmetesebb?

Lazulj el!
Mi van, ha egyik lehetőségnek sem kell lennie?
Az van, hogy nem tanították meg nekünk, hogy a szellemek vagy entitások alapvetően ugyanazok, mint az emberek, csak test nélkül. Vannak okosak, vannak hülyék, kedvesek, drog függőek, józanok és egyszerűen zavarosak és fogalmuk sincs, mit csinálnak az idejük 99,9%-ban. Azt sem tanították meg nekünk, hogy tökéletesen képesek vagyunk velük foglalkozni. A legtöbbet könnyű kezelni, de vannak olyanok, akik kihívást jelentenek, és inspirálnak arra, hogy éberebben, tudatosabban létezzünk, mint eddig.
Tehát úgy tűnik ez az a szellemvilág, amit a legtöbben gondolnak…
De mi lenne, ha kibővítenénk tudásunkat a lények azon finomabb területeire, amelyek az állatok, növények és fák természetes világára vonatkoznak? Sétáltál már az erdőben, gondokokat és problémákat hátra hagyva, céltalanul? Észrevetted, hogy a levegő él, hogy szikrázik a patak vize? Amikor falak nélkül, egységben a természettel létezünk, elnyerjük a természet szellemeinek varázsát, amely mindennap virágzik, ragyog és ajándékoz azoknak, akik ezt hajlandóak befogadni. Ha hajlandó vagy a szellemvilágtól befogadni, akkor te is többé válsz.
Még mindig kíváncsi vagy, hogy a szellemek valóságosak e? Éber vagy valamire, érzékelsz valamit, de bizonytalan vagy, hogy mi az?
Hívj vagy írj és nézzünk rá együtt!
Milyen hozzájárulás lehetek, hogy könnyedséget tapasztalj a szellemvilág lényeivel? Az entitás facilitálás 10.000 Ft / óra.
Az írást inspirálta: https://www.talktotheentities.com/english/are-ghosts-real/
f

Kövess minket!

Facebook Pagelike Widget